אור שרית ועומר: ״אורן חזן עשה את האקשן פה״

רגע לפני שאורן חזן הוכרז כמנצח הגדול, התכנסו תמיר ירדן ושרית בסלון והודו כי מגיע לח"כ לשעבר לקחת את הפרס הגדול – אכן כך קרה

את המקום הראשון בבית האח הגדול קטף אורן חזן. לאחר 57 ימים בבית האח הגדול הוכתר אורן חזן על ידי הצופים בבית לזוכה. אורן נשאר לכבות אחרון את אורות הבית וזכה בפרס על סך 250 אלף שקלים. חזן היה דמות משמעותית בבית האח הגדול, חריף ודעתן שלא חסך מאף דייר את דעתו על כל נושא שעלה. עם זאת, אורן גם גילה רגישות רבה ואמפתיה למתמודדים ששהו איתו בבית וגרם לצופים רבים לראות בו צדדים נוספים שלא ראו בו בעבר.

רגע לפני שאורן חזן הוכרז כמנצח הגדול, התכנסו תמיר אור ושרית בסלון והודו כי מגיע לח"כ לשעבר לקחת את הפרס הגדול – אכן כך קרה. בכל מקרה, עם הזכייה, צפוי חזן לשלשל לחשבון הבנק שלו סכום של 250 אלף ש"ח (לפני מיסים). הסכום הזה מצטרף לסכומי הכסף השונים שכל דייר הרוויח עם כניסתו לבית, במסגרת חתימת החוזה עם הפקת רשת.

כזכור, העונה האחרונה של התוכנית עוררה עניין בימיה הראשונים, לאחר שג'קי מנחם – זוכה העונה השלישית של "האח הגדול" – החליט לעזוב את הבית תוך ימים ספורים, אך לאורך הזמן התוכנית איבדה עוד ועוד צופים, עד שביום ראשון האחרון הגיע לנתון רייטינג של 9.4% בלבד, שפל של כל הזמנים עבור האח הגדול שזכה בעבר לתהודה הרבה יותר גדולה בציבור.

עצרו הכל! יש דברים שאסור לי לספר לכם כאן באתר. כל האמת נחשפת בעמוד הסודי שלי. הקליקו כאן לצפייה!

הרשמו לקבלת מייל על כתבות חמות מהאתר

 

 

 

דילוג לתוכן