"לאחר שעזב את הבית ולקח את הטבעת, עוזי הבעל של מאיה בוסקילה מת ממנת יתר"

עומרי חיון

27/12/2020

19:10

שתפו

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב facebook

עוזי אזולאי הבעל הפרוד של מאיה בוסקילה מת ממנת יתר של סמים? ומה עשתה מאיה בוסקילה?

אם לא די בצרות של האקס אל מול מאיה בוסקילה הוא מתכוון להגיש תביעת לשון הרע נגד המעורבים בזיוף בכל הקשר לדבר מותו. נראה כי בהחלט ימים לא פשוטים עוברים על הבחור שהיה אלמוני עד לפני שנתיים אך מהרגע שהכיר את מאיה משהו השתנה אצלו ולא לטובה לצערו הרב. עמוד פייסבוק אשר מתחזה לאתר חדשות גדול שיתף תמונה של עוזי אזולאי ושל מאיה וציין כי הוא נפטר כתוצאה ממנת יתר של שימוש בסמים. לאור כך עוזי אזולאי נאלץ אמש להתמודד עם דרמה נוספת כאשר קיבל הודעות וטלפונים מחברים קרובים אחרי שהיו שמועות כי הוא מת.

לאחר מכן הוא אמר: "לא ידעתי שהפיצו עליי ידיעה כזו. חשבתי שזו בדיחה אבל אחרי עוד ועוד טלפונים של בני משפחה וחברים שהם חשבו שאני מת". עוד הוסיף: "זה היה מלחיץ מאוד. מפחיד. לך תוכיח שאתה חי. זה מקרה חמור מאוד ואני לא מתכוון לעבור על זה לסדר היום". אזולאי הגיש תלונה בתחנת משטרת רמלה כדי שזו תברר מי הפיץ את הידיעה השקרית".

מאיה בוסקילה חושפת: "עוזי בעלי לשעבר בגד בי עם בחורה וצלמתי אותם יחד בתמונה" – לצפייה בתמונות שפרסמה מאיה הקליקו כאן

גם מאיה בוסקילה יצאה נגד התופעה: "השבוע הזה, שלא היה קל מבחינתי, למרות כל השמועות, הכתבות, האייטמים – לא הגבתי על כלום. לעולם לא אגיב, אספר או אתן תגובה לכל מה שקשור באמת בחיי הפרטיים או אפרט סיבות ולא אתן פרטים אישיים, יש מקום לזה וזה לא בתקשורת".

"מה זה השיגעון הזה? למה לפרסם רוע כזה? חברים, באמת שהגבול נחצה. תנו לאנשים לסיים ולטפל בחייהם הפרטיים, בלי תגובות רוע וזעם וזלזול. ובטח לא לכתוב על לא עלינו מוות".

עצרו הכל! יש דברים שאסור לי לספר לכם כאן באתר. כל האמת נחשפת בעמוד הסודי שלי. הקליקו כאן לצפייה!

הרשמו לקבלת מייל על כתבות חמות מהאתר

 

 

 

דילוג לתוכן